Pani Chojnacka Piotrków Trybunalski nie ma porodówki od 1998 r. I to Piotrków Trybunalski wybrał Antoniego Macierewicza na posła.
Wielki szacunek dla pana prezydenta że wyszedł do tego tłumu nakręconego przez działaczy byłej PO .Byli też ludzie podpuszczeni przez radnych PiSu.Byli dawni ludzie niegdyś działający w SLD tak że ten protest wcale nie był polityczny.Przykro było słuchać tych wszystkich wypowiadających się, bo to oni doskonale wiedzieli jak to podziała na ludzi, którzy nie znają się na polityce .Ludzie nie wiedzieli komu wierzyć
Bogu dziękuję, że byłam. Doświadczyłam. Wielki szacunek dla organizatorów. Ludzie z charyzmą, kulturą, empatią. Cudowni. W kontraście prezydent i zausznicy. Buta, niemoc, arogancja. Maski opadły. Król jest nagi, a my z nim ŻAL MŁODYCH. Ale nadzieja umiera ostatnia Ludzie, przestańcie napuszczać jeden na drugiego....Nie wierzę władzom miasta, już nie.
Wina Tusk:) trudno będzie na nie go zwalić winę... Chociaż nie! Dopiszą go do rady nadzorczej i powiedzą, że on nabroił.:)
Dla tych , którzy nie byli na proteście link do artykułu z relacją na żywo:
https://next.gazeta.pl/next/7,151003,29377048,podwyzki-cen-ciepla-w-piotrkowie-trybunalskim-ludzie-wyszli.html
Drodzy Piotrkowianie glosyjcie na pis I Kaczyńskiego macjerewicza a będzie żyło wam się dostatniej węgiel 4tys 1kgchleba 15zl
Dlaczego na proteście byli dyrektorzy i kierownicy podległych jednostek urzędowi miasta?
Mój wujek jest radnym i też protestował za wami co męczycie się w blokach
Mam szczęście że mieszkam napszeciwko i mogłam protestować na balkonie
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!